Inredningsprojekt och samarbeten med inredningsarkitekter

Här har jag samlat några godbitar från olika inredningsprojekt under åren. Jag har i de flesta fall samarbetat med inredningsarkitekter där vi gemensamt gjort urval vilka verk som skall fungera i miljöerna. Nästan alla är i mixed media på plåt med järnram men de i större format är mixed media på linneduk. Tre av fyra projekt är hos privatkunder i hemmiljö men det har blivit fler projekt i offentlig miljö. Se och inspireras!

Bild med min konst
Mimmo miljo 2

Nytt samarbete med en inredare samt gallerist i centrala Göteborg. Här kommer visas konst, exklusiv inredning med spännande event. Följ mig på Instagram under @artbywieslander så kommer jag med fler uppdateringar.

Henrik Juliette 3
Henrik Juliette 2

Inredningsuppdrag i Tylösand åt privatperson i samarbete med Corso Studios. Konstverk ”Japanska Höjder” 100 x 100 cm i mixed media på plåt med järnram.

StudioA3 GamlaSaro

Samarbete med StudioA3 samt A3byggprojekt i Särö, Göteborg åt privatperson. Konstverk ”Bläck”, 100 x 100 cm i mixed media på plåt med järnram. Foto: Anders Bergstedt @fotografanders.

Inderningsbild från Studio A3 och deras showroom. Konstverk på duk med träram.

Studio A3 har nu flyttat sitt showroom till ny adress i Göteborg. Mitt konstverk ”Carbo Carbonis XL” 125 x 125 cm hänger nu fint på väggen tillsammans med soffa från Sits samt takbelysning från Nemo. Konstverket på duk är ramat med träram i mahognyton från Rammakeriet i Göteborg.

Inrdeningsbild med mitt konstverk hos Studio A3. Möbler i bild: Soffa SITS, Bord Massproductions, Sideboard New works, Bordlampa Globen Lighting, Taklampa Pholc.

Studio A3 har nu flyttat sitt showroom till ny adress i Göteborg. Mitt konstverk ”Cohortis No 2” 100 x 100 cm hänger nu fint på väggen tillsammans med soffa från Sits, bordlampa Globen Lighting samt takbelysning Pholc. Konstverket är ramad med ”lådram” dvs endast synlig metall från sidorna. 

OvreHusar

Harmonisk miljö och med matchande konstverk på plåt i format 85 x 125 cm. Miljö skapad av Grey Deco för Alvhem. Foto av Fredrik J Karlsson.

AtriumXL

Inredningsuppdrag i samarbete med Corso Studios åt privatkund. Dessa konstverk är plåt med järnram som vanligt. Skillnaden är att de är impregnerade för utomhusbruk då dessa sitter i ett atrium.

BlaFaltXL
Autumn Leaf

Två olika miljöer hos StudioA3 | Göteborg och deras showroom. Till vänster ”Blå Fält XL” | 125 x 125 cm. Till höger ”Autumn Leaf” | 85 x 125 cm.

Nordhem Insta

Samarbete med StudioA3 som skapat interiören till Nordhems kontor i Särö. Dessa konstverk sitter i konferensrummet | 100 x 100 cm vardera.

85x125oMira

Hemma hos oss med konstverket ”Feathers” | 85 x 125 cm. Framför bordet från Artilleriet sitter vår lilla hund Mira.

cropped 6032058 nordhemsg 43 00031 scaled

Mycket fin miljö skapad av GreyDeco för Alvhem. Foto av Fredrik J Karlsson. Konstverk 100 x 100 cm på plåt med struktur och grafisk element i bläck.

Christian 1

Specialbeställning av privatkund. Mycket ljus grå struktur på plåt med grafiskt element i djupblått bläck och satinlack. Format 100 x 140 cm.

StudioA3 2

Ett större projekt till privatkund med StudioA3 som inredningsansvarig. Konstverk på plåt med Liquitex akryl som bas | 100 x 100 cm. 

CasaInCorso 1

Hos Corso Studios | Göteborg. Konstverk till vänster med bläck på plåt, till höger akryl samt bläck på formplywood | 100 x 100 cm vardera.

StudioA3 4

Ett större projekt till privatkund med StudioA3 som inredningsansvarig. Konstverk på duk med bläck och akryl | 140 x 140 cm.

Linné 170x120cm

Motiv hemma hos konstnären själv. Bläck och akryl på plåt | 170 x 120 cm.

ESNY 3

Inredning ESNY i Stockholm. 

Geir

Samarbete med inredningsdesigner Geir Oterkjaer som bland annat driver Slettvoll Stockholm. I denna bok ”Andrew Martin Design Review vol 22” blev Geir utvald som topp 100 designers i världen 2018. Konstverk på högra sidan från Mats Wieslander.  

Mikael Jessica

Samarbete med StudioA3, takvåning Lilla Torget, Göteborg. Konstverket ”Lava” | 245 x 55 cm.